Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Design personalizat

Mulţi oameni cred că realizarea unei bijuterii personalizate este foarte scumpă şi necesită o lungă perioadă de timp, însă lucrurile nu stau deloc aşa. În cele mai multe cazuri, echipa ERING vă poate ajuta în transpunerea în realitate a ideilor dumneavoastră, de la alegerea pietrei, crearea design-ului şi până la produsul finit în mai puţin de 21 de zile şi la cel mai bun raport calitate - preţ.

 

Noi îţi punem ideile în practică. Asta înseamnă că poţi să ne arăţi o schiţă, o idee, un gând despre cum ai vrea să arate inelul tău, iar noi te vom ajuta să devină realitate. Şi asta nu înseamnă un preţ mai mare.

Totul este simplu şi durează mai puţin de 21 zile. Dacă nu poţi ajunge la sediul nostru, poţi să ne trimiţi ideile tale pe mail iar noi iţi vom trimite o prezentare 3D a viitorului tău inel. Împreună putem alege piatra sau pietrele preţioase pe care ţi le doreşti. După ce toată partea de design personalizat este gata, urmează realizarea efectivă a inelului. Pentru acest proces utilizăm cele mai noi tehnologii şi ne folosim de toată priceperea noastră. Pietrele preţioase vor fi montate de maeştri bijutieri Ering, cu experienţă îndelungată în realizarea acestui proces. Rezultatul final se va vedea în privirea ta, atunci când îţi vezi pentru prima dată inelul unicat. Îţi garantăm asta.