Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Despre ERING

DIN ANVERS, ORAŞUL DIAMANTELOR, DIRECT PE DEGETUL TĂU

Suntem producători de bijuterii, iar asta înseamnă că investim în tehnologii de ultimă generaţie ca să-ţi oferim cel mai bun produs posibil. Selecţia pietrelor o facem în Anvers, oraşul diamantelor. Garantăm pentru fiecare piatră care iese din magazinul nostru. Inelul pe care îl vrei, e al tău încă de la început, pentru că începem să lucrăm la el chiar sub ochii tăi. Desigur, pe site găseşti întreaga gamă de inele, din care poţi alege. Mai mult, poţi să pui şi tu suflet în inelul pe care îl vrei şi să contribui la design.

Nu facem bijuterii pentru vitrine, nu facem bijuterii pentru sertare, cutii şi cutiuţe.

Facem bijuterii pentru oameni, bijuterii care se poartă, aşa cum porţi în suflet primul "te iubesc!" pe care l-ai auzit de la persoana iubită. Bijuteriile noastre atrag admiraţie şi zâmbete. Bijuteriile noastre nu au greutate pe deget, ci au greutate în sufletul celei sau celui care le poartă. Bijuteriile noastre nu impresionează ego-ul, ele întăresc relaţiile şi suflă aur peste sentimente nobile.

SUNTEM BIJUTIERI PROFESIONIŞTI

Ştim că îţi doreşti un inel de calitate la un preţ accesibil. Avem o veste bună pentru tine, ai ajuns în locul potrivit. Pentru că suntem producători şi nu intermediari, îţi oferim un foarte bun raport calitate-preţ.

Dorim să ne poziţionăm produsele pe două paliere: cel al calităţii, unde nivelul este unul ridicat şi cel al preţurilor, cărora le garantăm competitivitatea şi atractivitatea pe piaţă. Echipa Ering este una tânără, profesionistă, cu o mare atenţie la detaliu şi la nevoile dumneavoastră.

Avem peste 15 ani de experienţă în domeniul bijuteriilor şi lucrăm cu metale şi pietre preţioase pe care le achizitionăm de la furnizori cu tradiţie. Mai mult, punem suflet în ceea ce facem şi ne respectăm întotdeauna promisiunile.

IMAGINAŢIA NU ARE LIMITE ATUNCI CÂND VREI CU ADEVARAT UN INEL UNICAT

DE 15 ANI REALIZĂM INELE CU MODEL UNIC

Noi îţi punem ideile în practică. Asta înseamnă că poţi să ne arăţi o schiţă, o idee, un gând despre cum ai vrea să arate inelul tău, iar noi te vom ajuta să devină realitate. Şi asta nu înseamnă un preţ mai mare.

Totul este simplu şi durează mai puţin de 21 zile. Dacă nu poţi ajunge la sediul nostru, poţi să ne trimiţi ideile tale pe mail iar noi iţi vom trimite o prezentare 3D a viitorului tău inel. Împreună putem alege piatra sau pietrele preţioase pe care ţi le doreşti. După ce toată partea de design personalizat este gata, urmează realizarea efectivă a inelului. Pentru acest proces utilizăm cele mai noi tehnologii şi ne folosim de toată priceperea noastră. Pietrele preţioase vor fi montate de maeştri bijutieri Ering, cu experienţă îndelungată în realizarea acestui proces. Rezultatul final se va vedea în privirea ta, atunci când îţi vezi pentru prima dată inelul unicat. Îţi garantăm asta.

OFERIM GARANŢIE PENTRU BIJUTERII

Fiecare bijuterie este însoţită de un certificat de calitate şi garanţie. Garantăm pentru fiecare bijuterie care iese din atelierul nostru şi respectăm toate normele şi dispoziţiile legale.

În certificatul de garanţie veţi regăsi următoarele detalii:
• datele de identificare şi contact ale societăţii noastre
• numele şi caracteristicile principale ale produsului (tipul, puritatea şi gramajul aurului; tipul şi greutatea pietrelor preţioase)
• data achiziţionării
• informaţii despre garanţie

Perioada de garanţie este de 5 ani de la data cumpărării şi acoperă eventualele defecte de fabricaţie demonstrabile prin expertiză.
Garanția nu acoperă deformările cauzate accidental sau pe cele rezultate dintr-o întrebuințare greșită. Produsele lovite, zgâriate, expuse la substanțe chimice sau la șocuri termice nu sunt acoperite de garanție.
Orice intervenție asupra bijuteriei (redimensionare, gravare, reparație, etc) care nu este realizată de ERING duce la pierderea garanției.
Anumite caracteristici ale produselor sunt considerate normale și nu pot fi asimilate unor defecte:
- tonurile de culoare, incluziunile interne, dimensiunile ușor asimetrice sau alte imperfecțiuni ale pietrelor prețioase
- nereguli sau variații ușoare rezultate în urma procesului de manufacturare
Garanția include următoarele beneficii:
- o redimensionare gratuită a inelului în cel mult 3 luni de la achiziționare (excepție: pentru redimensionarea inelelor gravate se percepe o taxă de 100 de lei)
- o curățare gratuită pe an, valabilă în perioada de 5 ani de garanție (începând cu al doilea an)

Sfaturi pentru întreţinere:
• scoateţi bijuteriile înainte de baie, la piscine sau când folosiţi substanţe de curăţare
• îndepărtaţi bijuteriile înainte de a folosi cremă sau machiaj şi puneţi-le la loc după aceea
• scoateţi bijuteriile atunci când efectuati activităţi grele sau dacă practicaţi sporturi de contact
• depozitaţi bijuteriile separate în cutiuţe sau săculeţi speciali
Pentru o curăţare profesională sau pentru orice sfat privind întreţinerea vă rugăm să ne contactaţi.