Intrebari Frecvente

Aici găsești răspunsul la cele mai frecvente întrebări primite de noi.

Filtrează în funcție de subiect
Toate
  • Toate
  • Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Ering vinde bijuterii online iar consultanții noștri vă stau la dispoziție 7 zile pe săptămână pentru a vă răspunde la orice întrebare. La secțiunea CONTACT găsiți detalii despre programul de lucru cu publicul la sediul nostru.

Toate bijuteriile noastre sunt produse exclusiv în România, în atelierele ERING

Puteți comanda un produs marca Ering folosind butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ” (pe care îl găsiți la descrierea fiecărui produs de pe site-ul www.e-ring.ro). Pentru orice neclaritate, nu ezitați să ne contactați - găsiți toate detaliile la secțiunea CONTACT.

Fiecare produs prezentat pe site are afișat un termen de execuție. Termenul de execuție se calculează în zile lucrătoare începând din ziua următoare validării comenzii. Termenul de execuție nu include termenul de expediție – în cazul în care livrarea se va face prin curier trebuie să luați în calcul timpul suplimentar necesar expediției. Timpul de expediție este, în general, de 24 – 48 de ore însă depinde exclusiv de firma de curierat. Ering nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri în procesul de livrare prin firmele de curierat.

În anumite situații putem realiza unele produse într-un timp mai scurt decât cel standard afișat pe site. În aceste cazuri, la termenul de execuție apare și opțiunea de termen urgent – acesta se calculează în zile lucrătoare începând din ziua următoare validării comenzii. Taxa pentru execuția produsului în termen urgent se plătește în avans, în momentul efectuării comenzii, și nu va fi restituită în cazul refuzului la recepție sau în cazul returnării produsului. Termenul de execuție nu include termenul de expediție – în cazul în care livrarea se va face prin curier trebuie să luați în calcul timpul suplimentar necesar expediției. Timpul de expediție este, în general, de 24 – 48 de ore însă depinde exclusiv de firma de curierat. Ering nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri în procesul de livrare prin firmele de curierat.

Puteți opta pentru una din următoarele variante: - cash sau card la sediul nostru - cash la curier în momentul recepționării produsului - online cu card-ul - transfer bancar în baza unei facturi

Pentru plata în rate sunt disponibile următoarele variante: - card BT Star/ Garanti Bank - în 4 rate fără dobândă (ONLINE) - card Alpha Bank/ First Bank - în 6 rate fără dobândă (ONLINE)

Trebuie să plătiți în avans doar dacă alegeți termenul de execuție urgent sau pentru produsele personalizate (inclusiv verighete și inele care nu pot fi redimensionate). În toate celelalte cazuri puteți să plătiți în momentul în care intrați în posesia produsului comandat.

Da, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Conform politicii companiei, achiziționăm pietrele prețioase doar de la furnizori specializați.

Toate bijuteriile noastre beneficiază de garanție pentru o perioada de 5 ani care acoperă eventualele defecte de fabricație. Garanția nu acoperă deformările cauzate accidental sau pe cele rezultate dintr-o întrebuințare greșită. Produsele lovite, zgâriate, expuse la substanțe chimice sau la șocuri termice nu sunt acoperite de garanție. Orice intervenție asupra bijuteriei (redimensionare, gravare, reparație, etc) care nu este realizată de ERING duce la pierderea garanției. Anumite caracteristici ale produselor sunt considerate normale și nu pot fi asimilate unor defecte: - tonurile de culoare, incluziunile interne, dimensiunile ușor asimetrice sau alte imperfecțiuni ale pietrelor prețioase - nereguli sau variații ușoare rezultate în urma procesului de manufacturare Pentru detalii complete privind condițiile de garanție vă rugăm să consultați INFORMAȚII GARANȚIE la secțiunea "Termeni și condiții".

Garanția pentru diamante este acoperită de certificatul de calitate și garanție pe care noi îl emitem pentru fiecare produs. Garantăm pentru fiecare piatră pe care o vindem pentru că achiziționăm doar de la companii specializate și cu o tradiție îndelungată în domeniu. În plus, suntem experți gemologi acreditați de Ministerul Muncii din România și avem o părere avizată în domeniu. Opțional, puteți alege un diamant cu certificat internațional (certificat emis de un institut gemologic de renume: GIA, IGI, HRD) din variantele disponibile pe site-ul nostru sau ne puteți solicita o oferta personalizată. Toate diamantele rotunde de cel puțin 0,30ct. pe care le comercializăm sunt însoțite de un certificat internațional și, de cele mai multe ori, avem oferte și pentru diamantele rotunde de minim 0,20ct. Pentru diamantele mai mici de 0,20ct. nu oferim această opțiune. Pentru o verificare suplimentară puteți apela oricând la Direcția Specială pentru metale și pietre prețioase din cadrul ANPC.

Conform procedurilor interne, lucrăm doar cu pietrele achizițonate de la furnizorii noștri.

Pe site-ul nostru, la secțiunea Mărimi inele, găsiți instrucțiuni de măsurare a dimensiunii inelului. În cazul în care, totuși, nu puteți determina măsura inelului cu exactitate, vom livra inelul la măsura aproximată de noi în urma discuțiilor cu dumneavoastră, urmând să beneficiați de redimensionare gratuită după ce îl veți oferi.

Ering oferă standard o redimensionare gratuită valabilă în cel mult 3 luni de la achiziționare. Redimensionarea produselor gravate la solicitarea clientului se realizează contra cost. Pentru detalii complete vă rugăm să consultați INFORMAȚII GARANȚIE la secțiunea "Termeni și condiții".

Noi nu vă recomandăm acest lucru. Orice modificare adusă inelului va duce la pierderea garanției.

Putem realiza orice măsură de inel. Totuși, pot exista anumite restricții în funcție de tipul și modelul inelului.

Inelele și verighetele pot fi gravate, acest serviciu fiind gratuit. Gravarea, însă, nu se poate realiza pe toate modelele de inele și verighete, iar numărul de caractere este limitat. Produsele care au fost gravate la solicitarea clientului se redimensionează contra cost. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

Desigur! Vă rugăm să ne transmiteți cât mai multe detalii privind modelul pe care îl doriți: tipul de material, pietrele prețioase/ semiprețioase pe care vreți să le folosim, dimensiune aproximativă, etc. (preferabil să ne transmiteți și o imagine - schiță, desen, fotografie) și vom reveni cu o ofertă completă. Pentru produsele personalizate este necesară plata unui avans de minim 30% din valoare iar acestea nu se pot returna sau schimba ulterior. Termenul de execuție pentru produsele personalizate este de aproximativ 3 săptămâni de la data plății avansului.

Da, se poate, cu anumite condiții. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Livrarea produselor este gratuită pe teritoriul României pentru localitățile în care există sedii ale firmelor de curierat cu care colaborăm sau pentru orice altă localitate pentru care nu se percep taxe suplimentare (tarif/ km. suplimentari). Taxele suplimentare precum și costurile cu expedițiile ulterioare (pentru redimensionare sau retur) cad în sarcina cumpărătorului.

Da, livrăm și în afara țării prin companiile de curierat specializate. Totuși, pot exista cazuri în care acest lucru nu este posibil. Pentru a vă confirma livrarea și pentru a vă transmite costul acestui serviciu, vă rugăm să ne comunicați adresa exactă unde doriți să se facă livrarea.